Over mij

Mijn naam is Sijmen. 

Op deze website schrijf ik onder meer teksten met een humoristisch karakter en luchtige verhalen. Zie de lijst van weblogs. Ik maak graag  films. De onderwerpen zijn heel verschillend.

U bent zeer welkom om deze website van enig (liefst positief) commentaar te voorzien. Onderaan iedere column is er de mogelijkheid om te reageren.

Koppelingen

Op deze vrolijke webstek staan erg veel koppelingen. Telkens als een woord blauw is gekleurd, dan is het een koppeling (link). Deze openen zich na aanklikken, soms in een nieuw venster en anders in hetzelfde venster. Vaak wordt verwezen naar een andere weblog van mij.

Film

mijn nieuwe camera

mijn nieuwe camera

Tussen september 2012 en maart 2013 werkte ik vrijwillig als redacteur en filmmaker bij een kleine regionale televisiezender in de Haaglanden. Ik was onder andere bezig met filmmontage. Zo heb ik een aantal afleveringen van het programma Huisstijl in elkaar gezet (voice-overteksten schrijven, muziek uitzoeken en monteren met Adobe Premiere Pro). Voor het programma De Straat heb ik de vragen verzonnen, de interviews afgenomen en de montage voor mijn rekening genomen. Ik heb sindsdien een paar filmopdrachten gehad. En in 2013 heb ik een korte opleiding voor camjo (camerajournalist) bij de Open Studio in Amsterdam gevolgd.

Ik heb inmiddels een juridische functie bij een ministerie in Den Haag. Ik ben getrouwd en heb twee hele lieve kinderen.

Groeten

S.

15 thoughts on “Over mij

 1. Pingback: Een komische webstek op internet! » Blog Archive » De Avonturen van Bil van Schraalte

 2. Hee Sijmen,
  Ik ontdek een nieuwe kant van je, wat leuk! Mocht ik ooit een grappenmaker nodig hebben, dan weet ik je te vinden.
  Misschien voor een duo met Gerrit?!

 3. Wtf?! Hahaha! Beste Ivo, Ik had nooit gedacht dat dit momentje van spontaan vandalisme (in een openbaar toiletje midden in de Canadese Rocky Mountains) nog opgemerkt zou worden! [In deze vakantie: http://sijmster.nl/?p=206 ]
  Krijg ik nu ook de Canadese autoriteiten op mijn dak? Zo ja, ik beveel de Nederlandse autoriteiten mijn uitlevering van harte aan. Wat een mooi land.

  Bedankt Ivo.

 4. De Sijminator! …Ok, misschien moet ik de woordgrapjes toch aan jou overlaten…;)

 5. Pingback: Sijmen's Droge Webstek! » Blog Archive » Positief bericht over de bijstand en Occupy

 6. Hallo Sijmen,
  Ik heb het filmpje bij Het Glazen Huis gezien, herkende wat mannen maar eerst heb ik je naam doorgekregen van Michiel.
  Zou je contact op willen nemen?
  met mij? werkend aan de voorbereidingen van Onderuit 2, eind mei in Hazerswoude. Bij voorbaat dank.

Comments are closed.