De Bruiloft

Groot en GebraadIk heb ook ervaring met filmen op bruiloften. Maar nu stapte ik zelf in het huwelijksbootje (vrij letterlijk ook). En wat doe je dan? Alles met een selfiestick? Neen, dan regel je een filmmaker en een fotograaf uit je vriendenkring. Zo gezegd en zo gedaan. De fotograaf heeft schitterende plaatjes geschoten (waaronder de foto hierboven) en de filmmaker heeft een prachtige film gemaakt (zie hieronder).

Maar dan heb je dus twee mooie presentaties, plus nog een hoop beeldmateriaal toegestuurd door de bruiloftsgasten en een beetje van mijzelf. Het was tijd voor een supermontage; een film met beelden uit verschillende hoeken en camera’s, waarin de hele dag wordt belicht. Zie hieronder het resultaat. Zo was het.

Groetjes,

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *