De mooiste dag

Groot en GebraadIk heb ook ervaring met filmen op bruiloften. Maar nu stapte ik zelf in het huwelijksbootje (vrij letterlijk ook). En wat doe je dan? Alles met een selfiestick? Neen, dan regel je een filmmaker en een fotograaf uit je kennissenkring. Zo gezegd en zo gedaan. De fotograaf (Eelkje Colmjon) heeft schitterende plaatjes geschoten en de filmmaker (Dobber Bolhuis) heeft een prachtige film gemaakt. Deze laatste staat helaas inmiddels niet meer op YouTube. Maar enfin, dan heb je dus twee mooie presentaties, plus nog een hoop beeldmateriaal toegestuurd door de bruiloftsgasten en een beetje van mijzelf. Het was tijd voor een supermontage; een film met beelden uit verschillende hoeken en camera’s, waarin de hele dag wordt belicht. Zie hieronder het resultaat. Zo was het.

Groetjes,

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *