Kattenkwaad in Leiden

Schermafbeelding (1)De afgelopen weken hebben de mensen in Leiden mij raar aangekeken. Zo af en toe liep ik midden op straat tot de grond gebukt door de stad. Op een gegeven moment zei iemand daadwerkelijk “doe normaal man” tegen mij. En terecht natuurlijk. Waarom zou ik gebukt over straat gaan als de rest van de mensheid inmiddels heeft geleerd rechtop te lopen? Maar ik had een missie. Ik was bezig met een bijzondere film, over stadskatten en ik wilde ze vanaf hun ooghoogte filmen. Ik heb met experts gesproken (alsmede met mensen die niets van deze beesten weten), een humoristisch script geschreven en twee avonden en een dag gemonteerd. Ook heb ik geteerd uit een mapje genaamd “kattenbak” op mijn computer, alwaar ik mijn reeds eerder verzamelde filmmateriaal van katten bewaar. Ik heb zo van die mapjes. Zie hier het resultaat van mijn fratsen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *