Rrrrollen

Op het Pieterskerkplein vond dit jaar Rrrollend Leiden plaats. Het was zeer lucratief. Ik heb er vier portemonnees aan overgehouden! Grapje hoor. De naam van deze fantastische braderie slaat niet op het rollen van zakken, maar wel op de mobiele eetgelegenheden die er te vinden zijn alsmede de plaatselijke voorliefde voor de letter r. En er was ook muziek en theater (o.m. van Roggeveen en Olijerhoek). Bekijk het onderstaande filmpje maar. Het is leuk. Bijvoorbeeld de blik van een jonge vrouw die kennelijk nog nooit een man op straat zonder broek heeft gezien, op 3:10. Sommige dingen zijn onbetaalbaar.

Op Rrrollend Leiden ging het balletje rollen. Op 4:34 film ik het bandje Ruins (spreek uit: Roehins), waarvan ik de beeldige leadzangeres al kende. Ik ga binnenkort een clip met ze maken, maar eerst mocht ik ze filmen in een etalage. Zie het hier.

Ik heb overigens vaker gefilmd op braderieën  / theaterfestivals. Bijvoorbeeld:

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *