Slokdarmcomedy

Slokdarmcomedy = Comedy op het Slokdarmfestival.

Afgelopen weekeinde heb ik twee Comedyshows georganiseerd. Ik noemde het geheel ‘Slokdarmcomedy’. Wellicht doet deze naam uw wenkbrauwen lichtelijk fronsen. Terecht, het is een eigenaardige naam. Het komt van het Slokdarmfestival, een gigantisch tweejaarlijks festival in Veghel, op welk ik – als primeur – een stand-up comedygedeelte mocht verzorgen, op vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni 2012. Het werden twee verschillende shows met negen artiesten in totaal (vier + mij op vrijdag en vier + mij op zaterdag). Zie ook hierrr. Het was mooi.

Mvg,

mr. Sijmen Groot MA.

One thought on “Slokdarmcomedy

  1. echt super,ik ben onwijs trots op jou.heel goed doe je dat.alleen nog iets met duits,das fehlt noch!!!voor de rest echt perfekt.love greetings♥♥♥♥♥

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *