Flauwe stripjes

Eenzame cowboy (7 mei 2013)

Prairie

 

MaansverDuitsering. (17 juni 2011)

Hendrik van Zwevelmuts had eigenlijk wel zin in Duits Bier. Kwam dat even goed uit.

Hendrik van Zwevelmuts had eigenlijk wel zin in Duits Bier. Kwam dat even goed uit.

Gisteren was er een maansverduistering te zien. Volgens een oude vriend staat de zon dan de aarde en de maan in, waardoor je dus de maan eventjes niet ziet schijnen. Enfin,  van andere dingen heeft hij vast meer verstand, denk ik.

Het fenomeen komt in ieder geval niet zo vaak voor. Het heeft mij geïnspireerd tot het tekenen van een verschijnsel dat zo mogelijk nog unieker is: een maansverDuitsering. Dat is wanneer alle maanmannetjes opeens heel erg Duits doen. Bijvoorbeeld door het zingen van Duitse Schlagers. Zoals gezegd, het komt niet vaak voor. Sterker nog, het is – voor zover ik weet – zelfs nog nooit voorgekomen in de gedocumenteerde geschiedenis. Maar aan de andere kant, als ik op de maan schlagerzingende mannetjes met Lederhosen zou tegengekomen, dan zou ik dat ook uit mijn geheugen wissen. Dus dat zegt niets.

Er is deze week overigens ook een zonsverduistering waarneembaar. Althans, ik heb de zon al een tijdje niet zien schijnen. Met name ‘s nachts niet.

Superheld Henk (26 juli 2012)

Stripje van 26 juli 2012Het volgende stripje is geïnspireerd op de buitengewone mannen die zich ten behoeve van de mensheid vereenzelvigen met notoir ziekteverspreidend ongedierte. Ironisch genoeg kunnen ze alleen als zodanig de wereld redden. Met de kracht van ironie worden deze onderbroek-over-hun-panty-dragende supermannen onze rolmodellen. Denk aan Batman, Spiderman, Motman, Pissebedman, Duizendpoot, en zo meer. Het enige verschil is dat de zojuist genoemde fictieve figuren door een bizar ongeluk gemuteerde mensen moeten voorstellen, terwijl de superheld van het stripje hier rechts gewoon een caviavlinder is.

Witte Reus (16 juni 2011)

Tekening Sijmen. Witte Reus

 Oude mensen (7 mei 2013)

Masturbatie 3

 

2 thoughts on “Flauwe stripjes

  1. echt vet je web site.In dir steckt wirklich ein talent.heel erg vet dit plaatje.ga zo door

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *