Obama’s bezoek aan Europa: nog niet laagdrempelig genoeg.

(En iets over ‘planken’; zie onderaan deze blog).

Geloof het of geloof het niet, maar ik ben Politiek Adviseur Europese Zaken van de Amerikaanse President Barack Obama tijdens zijn bezoek aan Europa. In deze hoedanigheid zat ik afgelopen maandag in Dublin met de Obama’s in een limousine. Zoals te zien was op het nieuws, kwam deze limousine vast te zitten op een uitrit [klik hier] bij de Amerikaanse ambassade. Terstond riep Michelle Obama: “OMG, we are stuck on something. What is it?!” Barack was blijkbaar een beetje in paniek en antwoordde: “It’s a ramp, Michelle“. Waarop ik het gezelschap gerust stelde: “No no, it’s not that bad, it’s just a drempeltje“. Ha.

  • Jammer, we hadden nog zo geprobeerd dit bezoek van de Amerikaanse President aan Europa laagdrempelig te houden.
  • Obama is de Atlantische Oceaan overgestoken om de transatlantische relaties aan te halen; oude ruzies bij te leggen en bruggen te bouwen. Geen obstakel is te groot.. Behalve een heuveltje van hooguit 12 centimeter..
  • En toen bleek Obama ook nog drempelvrees te hebben.
  • Een andere verklaring is dat de chauffeur van de limousine (een man van Australische afkomst) hier een nieuwe vorm van planking wilde laten zien aan de wereld; dit maal niet door met een kaarsrecht menselijk lichaam op een willekeurig object te balanceren, maar met een limousine op een uitrit.
_
Plankenkoort
"Planking Australia"

In Australië begon de ellende. Dat ziet er daar zo uit.

Dit is een voorbeeld van 'planking'. Ik doe hier onwijs een plank na.

Voorbeeld van ‘planking’. Ik doe hier onwijs een plank na.

Nadat ik de bovenstaande verwijzing betreffende planking (of ‘planken‘ in het Nederlands) had gemaakt, voelde ik meteen de neiging deze uiterst zinvolle bezigheid te illustreren met een eigen fotografische afbeelding. Zie hiernaast. Hiermee laat ik zien dat ik van de facebookgeneratie ben; hip & happening. Ik plank, dus ik ben. De plankenkoorts heerst.

  • NB: Wat u niet ziet, is dat ik hier een keihard windje laat. Met andere woorden, ik geef plankgas.
  • Hmm, dit zou een ideale positie zijn voor mijn moeder om mij billenkoek te geven als ze denkt dat ik weer eens stout ben geweest. Aan de andere kant, ze slaat de plank vaak mis.

– Tot zover de  woordgrapjes. Sijmster©

3 thoughts on “Obama’s bezoek aan Europa: nog niet laagdrempelig genoeg.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *